La Festa del pedal homenatja Miquel Poblet a títol pòstum

L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme, es va fer ahir a Montcada i Reixac

L'homenatge va aplegar més de 200 ciclistes
Premsa Ajuntament
El nebot de Poblet, amb el ram de flors, acompanyat del president de la Federació i de les autoritats municipals

Més de 200 ciclistes van participar aquest diumenge en un homenatge a Miquel Poblet a Montcada i Reixac organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme dins de la LXXX edició de la Festa del pedal. La marxa va sortir del Velòdrom d’Horta i va arribar al pavelló municipal Miquel Poblet a les 10.30h, on va ser rebuda per una àmplia delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC).

En els parlaments, l’alcaldessa va incidir en l’important paper del ciclista montcadenc, que va ser el primer espanyol a aconseguir el mallot groc del Tour de França: ‘Poblet ha estat durant molts anys el millor representant de Montcada i Reixac fora de les nostres fronteres i per això, i per la seva estreta relació amb el municipi, el consistori el va nomenar Fill Predilecte”. Durant l’acte, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, va lliurar un placa commemorativa a l’Ajuntament i un ram de flors i un banderí a Carles Solà, nebot de Poblet. En la seva intervenció, Bochaca va donar les gràcies a l’Ajuntament per la iniciativa de crear un futur espai que recollirà el material esportiu i gràfic del ciclista.

Finalitzat l’acte d’homenatge a Poblet, el grup ciclista va passar després per Ripollet, Cerdanyola i Sant Cugat, on va finalitzar la Festa del Pedal, que enguany va celebrar el centenari de la seva primera edició que va unir les ciutats de Barcelona i Sant Cugat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari