La JAM guanya dues medalles al Campionat d’Espanya Màster

Juan Luis Ramón Lopo va obtenir la plata als 3.000 metres obstacles (M-35) i Daniel Rueda va ser bronze als 1.500 metres (M-40)

Juan Luis Ramón Lopo, en un moment de la prova dels 3.000 metres obstacles
RFEA
Daniel Rueda i Juan Luis Ramón Lopo, amb les medalles aconseguides al Campionat d'Espanya Màster

La Joventut Atlètica Montcada (JAM) segueix aconseguint èxits a les categories màster. El club local ha guanyat dues medalles al Campionat d’Espanya, disputat del 17 al 19 de juny a Arona (Tenerife). Juan Luis Ramón Lopo s’ha penjat la medalla de plata a la prova dels 3.000 metres obstacles a la categoria M-35, amb un registre de 9 minuts, 44 segons i 88 centèsimes. D’altra banda, Daniel Rueda ha guanyat el guardó de bronze a la cursa dels 1.500 metres en M-40, amb un temps de 4 minuts, 24 segons i 30 centèsimes. Rueda també va participar als 5.000 metres llisos, on va acabar en cinquena posició, amb una marca de 16 minuts, 14 segons i 55 centèsimes.

Altres competicions

Al Meeting de Lloret, Carles Cera va pujar al més alt del podi als 3.000 metres llisos, amb un temps de 8 minuts, 44 segons i 87 centèsimes. En aquesta distància, el corredor local va aconseguir al control fet a Valls per la Federació Catalana d’Atletisme la seva millor marca personal a l’aire lliure de la temporada, amb 8 minuts, 41 segons i 02 centèsimes. A Lloret, Juan Raya va acabar al cinquè lloc a la cursa del 800 metres llisos, amb un registre de 2 minuts, 14 segons i 95 centèsimes.

Pel que fa a la muntanya, Susana Moreno va ser la primera classificada a la categoria de veteranes a la cursa de l’Olla de la Vall de Núria, en la modalitat de vertical –4 km i +949m desnivell–, amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 28 segons.

Reconeixement

Joan de la Torre va rebre el reconeixement de la FCA com a campió de Catalunya universitari a la distància de 15 km en curses de muntanya, una prova disputada a Montcada i Reixac el 24 d’abril en el marc de la Montescatano, organitzada per la JAM. D’altra banda, el jove atleta ha aconseguit la marca mínima per participar al Campionat d’Espanya a la cursa dels 1.500 metres, deixant el seu millor temps personal en 4 minuts i 80 centèsimes.