La JAM guanya tres medalles d’or al Campionat de Catalunya Màster en pista coberta

Carles Cera (M-35), Daniel Rueda (M-40) i Eva Pupim (M-45) van pujar al més alt del podi

Eva Pupim va guanyar la medalla d'or a la categoria M-45 femenina
JAM
Daniel Rueda, al podi de la categoria M-40 lluint la medalla d'or

La Joventut Atlètica Montcada ha aconseguit uns excel·lents resultats al Campionat de Catalunya Màster en pista coberta, disputat a Sabadell el 29 de gener. A prova dels 3.000m, Carles Cera –a la foto– (M-35), Daniel Rueda (M-40) i Eva Pupim (M-45 femení) van guanyar la medalla d’or, amb un registre de 8’44”62, 9’23”56 i 11’04”01, respectivament. D’altra banda, Pedro Ordóñez va obtenir el guardó de bronze a la categoria M-50, amb un temps de 9’32”09. A la mateixa cursa, Juan Raya va ser novè i José Gil, el 13è.

"Comencem bé aquest any i continuarem entrenant al màxim per seguir sumant nous èxits aquesta temporada", ha manifestat Cera a través del seu compte d'Instagram. Respecte a la seva cursa, l'atleta s'ha mostrat "molt content amb les sensacions amb què marxo a València per participar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya". El corredor local també ha tingut unes paraules d'agraïment per a l'afició de la JAM: "Gran marea vermella. Em sento orgullós de tornar a estar a casa", afirma Cera.