La JAM obté dues medalles en el Campionat d’Espanya de pista coberta a Màlaga

Eva Pupim i Juan Luis Ramón Lopo van ser els protagonistes dels grans resultats de la Joventut Atlètica Montcada

Juan Luis Ramón Lopo i Eva Pupim amb les seves medalles
JAM

La Joventut Atlètica Montcada fa un molt bon paper en el Campionat d’Espanya de pista coberta a Màlaga i aconsegueix dues medalles. Eva Pupim i Juan Luis Ramón Lopo van ser els protagonistes dels grans resultats de la JAM.

El passat cap de setmana, la Joventut Atlètica Montcada va obtenir molt bons resultats del Campionat d’Espanya amb una medalla de plata i un altra de bronze. En la modalitat femenina de màster 3.000 metres, Eva Pupim va acabar amb un temps de 11’25″35 que la va permetre ser subcampiona d’Espanya i així, aconseguir la medalla de plata. Per la seva banda, en el màster masculí de 3.000 metres, el montcadenc Juan Luis Ramón Lopo va obtenir la medalla de bronze gràcies el seu temps de 9’27″27.

Resultats del Campionat de Catalunya

El passat 4 i 5 de març també es va disputar el Campionat de Catalunya de 10.000 metres en pista a Olot amb unes altres dues medalles per la JAM. En el màster masculí, Juan Raya va obtenir la medalla de plata amb un resultat de 37’40″67. En la modalitat femenina, Esther Cruz va aconseguir la tercera posició i el bronze amb un temps de 40’29″81.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari