La JAM obté bons resultats en el Campionat de Catalunya Màster de Sabadell

La Joventut Atlètica Montcada es va endur tres medalles de plata i una de bronze

Eva Pupim i Juan Luis Ramón amb Francisco Gómez, entrenador de la JAM al mig de tots dos
JAM

La Joventut Atlètica Montcada va aconseguir tres medalles de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya Màster de pista coberta a Sabadell en una gran participació dels seus atletes.

En la categoria de M-40 als 3.000 metres, Juan Luis Ramón Lopo va obtenir la segona posició amb un temps de 9’10″98. En la mateixa disciplina, Daniel Baena va aconseguir la seva millor marca personal de 9’57″16 que el va permetre acabar sisè. En categoria femenina, Eva Pupim va aconseguir una gran segona posició a la disciplina F-50 als 3.000 metres amb un temps de 11’15″74, sent aquest el seu rècord personal. A més, en F-40 i F-35 la JAM també va aconseguir uns altres dos podis amb la tercera i segona posició d’Esther Cruz i Tania García, respectivament.

Altres resultats

En la Mitja Marató de Barcelona, Carlos Cera va aconseguir una gran marca de 1:08’48”, sent aquest temps el seu rècord personal. Christian Rodriguez, Pablo Goar i Eric Teruel, atletes de la JAM, també va acabar la cursa amb un gran resultat.