La JAM va més enllà de l’atletisme i crea la seva pròpia secció de triatló

La Tri-JAM, que ja reuneix una vintena de membres, es constituirà oficialment com a secció del club a partir de l’1 de novembre

Els membres de la Tri-JAM fan alguns dels seus entrenaments a les instal·lacions de la JAM a la Ferreria

La Joventut Atlètica Montcada, la JAM, vol ser més que un club d’atletisme i des de fa quatre mesos treballa en la confecció d’un equip de triatló, disciplina esportiva que combina l’atletisme, la natació i el ciclisme. Héctor Batista i Joan Asbert, dos apassionats d’aquesta esport, es van animar a buscar més gent per crear un equip i li van proposar aquesta idea a Ildefons Teruel, president de la JAM, que també participa en algunes proves de triatló. Teruel es va entusiasmar amb aquesta possibilitat i tots tres es van posar a treballar plegats per a la creació d’aquesta secció, batejada com la Tri-JAM. “Amb aquesta nova secció la JAM dóna un pas endavant, tenim molt clar que els clubs d’atletisme han de donar acolliment a noves activitats de resistència que han aparegut als últims 30 anys. Volem eixamplar el club, potenciant aquests activitats que són afins a l’atletisme. De fet, nosaltres, per al nostre entrenament, fent natació i ciclisme i l’encaix ha estat molt fàcil”, comenta el president de la JAM.

Mitjançant les xarxes socials i el contacte boca-orella, ja han format un grup amb una vintena de membres que es reuneixen per preparar les competicions, tot i que continuen oberts a l’entrada de més gent que vulgui practicar aquest esport. Al polígon de la Ferreria fan els entrenaments amb bicicleta i a les instal·lacions de la JAM preparen les curses a peu i les transicions des de la bicicleta. Una vegada a la setmana, i aprofitant ara que continua el bon temps, van a la platja de Montgat per a córrer i fer natació. Si no, també es preparan a les instal·lacions de Montcada Aqua.

De moment, els membres de la Tri-JAM participen de forma individual a les proves de triatló, però a partir de l’1 de novembre ja es constituiran, oficialment, com una secció de la JAM. D’aquesta forma, participaran com un equip a les diferents competicions de triatló. “El suport de l’Ildefons Teruel i de la JAM sempre ha estat del 100%. Ara, entre tots hem de buscar patrocinadors i col·laboradors per aconseguir que aquesta secció sigui econòmicament viable”, explica Joan Asbert, un dels fundadors de la Tri-JAM.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari