La ‘marea blava’ de la Unió Bàsquet MIR omple el Miquel Poblet

El Club, que presideix Jorge Álvarez, va ser fundat l’any 2013 i actualment té més de 230 jugadors

Els més de 230 jugadors i jugadores de totes les categories han omplert la pista del pavelló municipal
Jesús Abad

Sota el lema "Vine a veure la Marea Blava" el club de la Unió Bàsquet MIR ha presentat els seus equips per aquesta temporada 2015-2016, que van des de l'Escola fins al Sènior, en un acte que ha omplert la graderia del pavelló Miquel Poblet. Els més de 230 jugadors i jugadores de totes les categories han desfil·lat per la pista en un ambient festiu i molt dinàmic, que ha començat amb una animada actuació del zumba al centre de la pista realitzada per dues ballarines i un ballarin de JYM's. Després de les tradicionals fotografies de cada un dels equips, ha arribat el torn de de les intervencions. El president de la Unió Bàsquet MIR, Jorge Álvarez, ha recordat les dificultats que ha travessat personalment i ha agraït el suport rebut i ha expressat el seu dessig que "siguem una gran família, destacant la feina esportiva, però especialment la feina humana". La Unió Bàsquet MIR, que va ser fundada l'any 2013, és el resultat de la fusió de tres clubs de Montcada que des d'aleshores treballa per ser un referent per al bàsquet i l'esport al municipi.

Com a representants dels patrocinadors ha intervingut José Luis López, com a gerent del  Grupouno CTC, qui ha encoratjat el públic assistent a donar suport al bàsquet que considera "un dels esports més complerts que existeixen a l'hora de formar persones per a la societat".  Per la seva banda, el regidor d'Esports i president de l'IME, Salvador Serratosa, ha agraït "a tota aquesta gran família blava" i els ha animat a conseguir moltes victòries aquesta temporada. Finalment, l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, ha recordat que amb la fusió dels tres clubs "ha donat els seus fruits. Ha sortit guanyant l'esport, el món associatiu, però sobretot ha sortit guanyant el poble de Montcada".

L'acte ha acabat amb l'entrega de la samarreta oficial del Club Bàsquet MIR, tant al representant del patrocinador com a l'alcaldessa de Montcada, que l'ha vestit en aquell mateix moment.

Galeria fotogràfica de la presentació oficial dels equips del Club Bàsquet MIR per la temporada 2015-2016

 

Deixa un comentari