La Milla Urbana es consolida dins del programa de la Festa Major

Les inscripcions es poden fer des del 21 d’abril al 7 de maig a les oficines de l’IME o al web de la JAM

Un any més, i per tercer consecutiu, la Festa Major comptarà amb la tercera edició de la Milla Urbana de Montcada i Reixac, organitzada per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i la Joventut Atlètica Montcada (JAM). Aquesta activitat s’ha consolidat dins del programa esportiu de la Festa Major i és una de les activitats que aplega més participants. La competició tindrà lloc l’11 de maig i comptarà amb deu curses de diferents categories, des de prebenjamí a absolut. El circuit de la Milla estarà situat a la Rambla dels Païssos Catalans, al costat del pavelló Miquel Poblet. Les inscripcions es podran fer des del 21 d’abril fins al 7 de maig a les oficines de l’IME, (c/Tarragona,32), per fax (935 644 220) o bé per correu electrònic a través del web www.jamontcada.com. Com a novetat, els participants comptaran amb un cronòmetre amb xip i els cinc primers classificats de la cursa absoluta rebran diferents premis en metàl·lic.

El primer classificat de la cursa absoluta tindrà un premi de 200 euros, el segon se n’adjudicarà 125 i el tercer guanyarà 75. Per la seva banda, el quart rebrà 50 euros i el cinquè, 25. A més, tots els participants obtindran un obsequi de la organització i els tres primers de cada categoria, i el primer local femení i masculí, tindran el seu propi trofeu.

El recorregut és de 1.609 metres i consistirà a donar dues voltes i mitja a la Rambla dels Països Catalans. Els participants de les categories prebenjamí i benjamí correran 600 metres.

La Milla Urbana serà un dels actes estrella de les activitats esportives que s’inclouen al programa de Festa Major (9, 10, 11 i 12 de maig). Al dissabte 10 de maig, es farà una tirada social de tir al plat al Camp de Tir de Can Piqué a partir de les 9h. A les 11h, es farà una activitat de tennis al carrer davant del Pavelló Miquel Poblet. A la tarda, a les 16h, es farà un recorregut urbà de Tir amb Arc (3D) a la llera del riu Ripoll i a la Plaça de l’Esglèsia. De 18h a 20h, es faran partides simultànies d’escacs a càrrec del Gran Mestre Marc Narciso al carrer Major.

Al diumenge, al marge de la Milla Urbana, es farà una altra activitat d’escas amb partides ràpides per a escolars i adults, a partir de les 10h al carrer Major.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari