La montcadenca Claudia Pina marca un golàs en la victòria del Barça davant el Bayern en la Champions (3-0)

El Barça passa per sobre del Bayern en la tercera jornada de la Champions amb un golàs de Claudia Pina

Claudia Pina celebrant el seu gol contra el Bayern el Camp Nou
FC Barcelona Femení

El Barça femení va passar per sobre del Bayern de Munic guanyant per 3-0 en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions League, el partit es va disputar el Camp Nou amb gairebé 50.000 espectadors que va ajudar l’equip a obtenir els tres punts. Una de les jugadores més destacades del partit va ser la montcadenca Claudia Pina, titular indiscutible en el mig del camp del Barça, que va fer un autèntic golàs per posar el 3-0 en el marcador i sentenciar el partit.

La tarda va començar amb un homenatge a Alexia Putellas que va oferir el trofeu com a millor jugadora de la Champions League 21-22 a tota l’afició del Camp Nou. Després, va començar el partit amb un Barça dominant que va probar en diverses ocasions el Bayern, però sense aconseguir perforar la porteria bavaresa. Les alemanyes van saber aguantar en defensa en la primera part, i en algun contraatac perillós van poder avançar-se en el marcador.

En la segona part, el Barça va continuar dominant el partit i va tenir encert de cara a porteria i en el minut 48, Geyse va marcar per posar l’1-0 el marcador i obrir la llauna. Les culers van prémer l’accelerador i poc després, Aitana Bonmatí va posar distància en el marcador amb el 2-0. En el minut 66, Claudia Pina va sentenciar el partit amb un autèntic golàs, gràcies a un xut des de la frontal de l’àrea que va entrar per tot l’escaire. Tres minuts després, la montcadenca va ser substituïda rebent una ovació de les grans per tot el Camp Nou.

Les jugadores del Barça un gol contra el Bayern, amb Claudia Pina, la número 6, al capdavant

Pròxims partits

Aquest bon resultat deixa el Barça líder en solitari del seu grup de la Champions amb 9 punts, deixant segon el Bayern amb 6. Les blaugranes visitaran l’Atlètic de Madrid aquest diumenge en jornada de lliga i el pròxim partit de Champions serà el 7 de desembre al camp del Bayern de Munic, on el Barça si guanya es classificarà matemàticament a quarts de final com a líder de grup.