La nedadora Marina Castro guanya tres medalles d’or

Va quedar primera en els 400 i 800 lliures i en relleus

La nedadora Marina Castro ha guanyat cinc medalles al Campionat de Catalunya infantil
Núria Atayala

La nedadora montcadenca Marina Castro, del Club Natació Sabadell, s’ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria infantil a les proves de 400 i 800 metres lliures i a la de relleus 4×200 metres lliures. Castro també ha quedat sotscampiona a la competició de 400 metres estils i ha acabat en tercera posició a la de 200 metres crol. El Campionat es va disputar entre el 20 i el 23 de desembre a les piscinas del CN Sabadell. La nedadora local va arribar el dia anterior de l’inici del torneig dels entrenaments al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada (Granada), on va coincidir amb l’equip espanyol que participarà als Jocs Olímpics de Brasil. “No pensava obtenir tan bon rendiment perquè vaig arribar de Granada amb un gran volum d’entrenament i de càrrega esportiva”, ha dit Castro, qui s’ha mostrat molt contenta per l’èxit aconseguit.