La piscina municipal d’estiu obre portes aquest divendres

El primer dia de la nova temporada, hi ha previstes activitats aquàtiques per a la canalla a la tarda

Les dutxes dels vestidors estaran tancades a causa de la sequera
Arxiu/Laura Grau

La piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre, al carrer Bonavista, comença aquest divendres una nova temporada, amb un horari continuat d’11 a 20 h que estarà vigent fins a l’1 de setembre. Les restriccions per l’estat d’excepcionalitat a causa de la sequera –no es poden reomplir les piscines–, les dutxes interiors dels vestidors estaran tancades, tot i que exteriors sí que estaran obertes. Els abonaments, que mantenen els preus de l’any passat, ja són a la venda, però només es poden comprar en línia. Les entrades puntuals, també al mateix preu, es podran adquirir en línia per a una franja horària i/o dia concret, o bé a l’arribada a la instal·lació a la taquilla, efectuant el pagament mitjançant targeta o en efectiu.

Activitats de dinamització

Per donar la benvinguda a la temporada, el dia d’obertura hi haurà activitats aquàtiques infantils, de 16 a 16.45 h. Durant el mes de juliol, la regidoria d’Esports oferirà activitats de multiesports destinats a infants de 6 a 11 anys -dilluns i dimecres, de 17.15 a 18 h- i a joves de 12 a 16 anys -dilluns i dimecres, de 18.15 a 19 h. També s’organitzarà aiguagim per a persones adultes que es faran els dimarts i dijous, de 18.15 a 19 h. Totes aquestes activitats estaran incloses en el preu de l’entrada o a l’abonament i no necessitaran una inscripció prèvia. A més, la piscina d’estiu acollirà el 14 de juliol, de 10 a 14 h, l’activitat Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Hi haurà venda de marxandatge i el salt col·lectiu es farà a les 12 h.

Altres novetats

Respecte a l’estiu passat, la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre ha estat objecte d’algunes millores per part de la Regidoria d’Esports que han consistit en l’ampliació de la zona de pícnic amb quatre taules més. També s’ha reservat una zona per a les persones amb mobilitat reduïda o dones embarassades. El servei de bar es manté com l’any passat i hi haurà una nova empresa adjudicatària del servei de seguretat que estarà present de 15 a 20 h, de dilluns a divendres, i d’11 a 20 h, els caps de setmana i festius. Des de la regidoria d’Esports, es recorda a totes les persones usuàries d’aquesta instal·lació que els menors d’edat sempre han d’estar acompanyats, especialment a l’aigua, i que no es permet fumar a la zona de pícnic.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari