La plantilla del FS Montcada femení critica la falta de suport del club

Les jugadores han mostrat el seu malestar amb l’actitud del club, ja que creuen que no ha buscat cap solució per solventar el problema i evitar la retirada de la competició

El sènior femení en un temps mort del partit de lliga vs Indústrias Santa Coloma
Berta Barcons

Fa una setmana es va fer oficial que el sènior femení del FS Montcada es retirava de la Divisió d’Honor femenina amb només 4 punts. Per tant, l’equip baixava de categoria automàticament.

Les jugadores han mostrat el seu malestar amb el club, en considerar que no ha buscat cap solució per solventar el problema. En declaracions a La Veu, la plantilla ha comentat que “ningú ha vingut a donar un cop d’atenció a les jugadores que no tenien compromís. Les noves jugadores han arribat per gestions que hem fet nosaltres i els entrenadors, ens hem sentit en un segon pla”. A més, també han afegit que l’únic suport que han tingut del FS Montcada ha estat a nivell econòmic amb el pagament de les fitxes i la mutualitat, tot afegint que la roba que els hi van donar l’han hagut de tornar tota.

Ningú ha vingut a donar un cop d’atenció a les jugadores que no tenien compromís. Les noves jugadores han arribat per gestions que hem fet nosaltres i els entrenadors, ens hem sentit en un segon pla

Segons fonts de la plantilla, van expressar el seu malestar al club en una reunió que van tenir amb Xavi Romeo, coordinador del FS Montcada. Per últim, la plantilla aclareix que “vam ser les jugadores les qui vam prendre la decisió de retirar l’equip, ja que no vèiem cap marge de millora”.

Vam ser les jugadores les qui vam prendre la decisió de retirar l’equip, ja que no vèiem cap marge de millora

Deixa un comentari