La presentació avui de la gespa artificial del camp de Cant Sant Joan aixeca polèmica

L’EF Montcada organitza una jornada de portes obertes aquesta tarda a la instal·lació

L’EF Montcada, amb el suport de la UE Sant Joan i el Centro Aguileño, organitza aquesta tarda un programa d’actes per donar a conèixer als ciutadans l’estat del camp de futbol de Can Sant Joan després de la col·locació de la gespa artificial, uns treballs que s’han dut a terme en els darrers mesos, amb un pressupost aproximat de 360.000 euros. El resultat ha estat que el canvi del tipus de terreny de joc de la instal·lació i també l’ampliació d’alguns metres del camp.

El programa comença a les 17.45h amb partits de futbol d’equips de categories inferiors de l’EF Montcada: patufets, prebenjamí, benjamí i aleví. A les 19.30h estan prevists els parlaments dels presidents de l’EF Montcada, José Hernández, i de la UE Montcada, José González, a més de l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC) i el regidor d’Esports, Juan Parra (PSC). A continuació tindrà lloc un partit entre veterans del RCE Espanyol i una selecció de veterans de Montcada i Reixac. A les 21h es disputarà un partit amistós entre la UE Sant Joan i el CF Montañesa.

La presència de l’alcalde de Moncada i Reixac i candidat a la reelecció pel PSC, César Arrizabalaga, a l’acte d’aquesta tarda i el fet que hi intervingui amb uns parlaments ha provocat que el Partit Popular de Montcada presenti una denúncia davant la Junta Electoral. La candidata de la formació, Eva García, considera que “l’acte d’avui és una inauguració i la llei electoral no permet aquest tipus d’actes en campanya”. Per la seva banda, el PSC ha volgut deixar clar que “la jornada de portes obertes l’organitza una entitat i nosaltres hi assistim perquè ens han convidat”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari