La Salle Apiserum planta cara al líder de la categoria, el Geieg

Els homes de Pablo Camarero van perdre a terres gironines per un ajustat 26 a 23

La Salle masculí ha plantat cara al Geieg, líder del Grup Primer de Lliga Catalana, però va acabar perdent per 26-23. L’equip de Pablo Camarero va mostrar la millor cara de la temporada i va fer un partit molt bo contra l’equip gironí. Els locals van sortir a pista molt concentrats i conscients de les possibilitats que tenien.

Els locals van fer un partit molt meritori sorprenent a l’equip contrari. A la mitja part la Salle guanyava per un ajustat 11 a 12. El partit no es va decidir fins el darrers cinc minuts. En el minut 25 de la segona part el marcador reflectia empatat a 23. Però els arbitres van excloure un jugador local i amb inferioritat numèrica la Salle va encaixar un parcial de 3 a 0, renda que ja no van poder superar. Malgrat la derrota, el vestuari té una percepció molt positiva després del canvi de joc mostrat a terres gironines. La Salle masculí va planta cara al líder del Grup Primer de Lliga Catalana, el Geieg, i va perdre per un ajustat 26 a 23.