La Salle cau amb dignitat a la pista del líder

Els montcadencs, que guanyaven de dos al descans, perden 31 a 22

“En un partit hi ha moltes maneres de perdre, però quan ho fas lluitant i amb dignitat, no pots objectar res”. Així resumia la derrota contra el líder el tècnic de La Salle, Dídac Delatorre. Els montcadencs han fet un autèntic partidàs. Fins i tot al descans guanyaven de dos, 11 a 13, gràcies a l’alt ritme i la gran defensa. Però al segon temps, el Vendrell ha trepitjat l’accelerador, ha imposat el seu joc i ha escombrat la pista. La Salle ho ha intentat però s’ha trobat amb el porter rival, el millor jugador de la tarda. A les files montcadenques han destacat l’encert a la primera part de Pere Farrés i Pau Maresma, i el gran nivell defensiu de Manel. El porter, Juan Galán, ha estat expulsat amb targeta vermella en una acció fortuïta quan ha topat amb un jugador del Vendrell.

“Ens queden tres partits a casa que hem de guanyar, i el proper contra el Banyoles és clau”, assegura Delatorre qui confia en el rendiment de la plantilla: “Si plantem cara com ho hem fet avui al Vendrell, hem de guanyar”, subratlla.