La Salle cau, només per un gol de diferència, a la pista del Poblenou (28-27)

La Salle ISTE va perdre, de vuit gols, a Cornellà, 23 a 15

Els pals de la porteria de l’Handbol Poblenou van impedir que La Salle Montcada sumés cap punt a la seva visita a la pista del primer classificat. Els montcadencs buscaven la seva primera victòria fora de casa en la fase de permanència i van estar molt a prop. La primera part va ser molt igualada i es va arribar al descans amb un empat a 16. Als primers 15 minuts de la represa, La Salle va fer un joc molt seriós aconseguint un parcial de 2 a 6, 18 a 22. L’exclusió de Paco va desestabilitzar als montcadencs que van passar a perdre per 24 a 23. Als darrers minuts, tots dos equips van estar molt poc precisos. A 20 segons del final, el Poblenou es va posar amb un 28 a 27 a favor. A l’últim atac la sort no va acompanyar als montcadencs que van estavellar, amb un xut des de nou metres, una pilota al pal.

Per la seva part, La Salle ISTE femení no va fer un bon partit a la pista del Cornellà. Fins al minut 15, el matx va estar molt igualat, inclús amb avantatges al marcador per a les montcadencs. Un parcial de 3 a 0 va començar a enfonsar a La Salle que es va anar al descans perdent per quatre gols. Les noies de Juan Manuel Fernández van buscar la reacció a la segona part, però mai van poder amb un rival molt agressiu que va acabar guanyant còmodament.