La Salle comença a Mataró la seva participació a la Copa Catalunya

La Salle ISTE femení no jugarà fins al dimarts contra la Roca

Un cop oblidada la desfeta a la Lliga Catalana, on la Salle Montcada no va poder salvar la categoria a la fase de permanència, l’equip montcadenc afronta aquest cap de setmana l’inici de la Copa Catalunya. El sorteig no va ser gaire favorable per l’equip d’Àlex Weikert ja que li va tocar en sort el Mataró, que juga a una categoria superior, la Primera Nacional.
El partit d’anada es jugarà demà, a les sis de la tarda, a la pista dels mataronins. La Copa Catalunya serà l’últim torneig d’un grup de jugadors històrics de La Salle que pengen les botes: David Moratona, Manu Pesquer, Toni ‘Chachi’ López, el capità Xavi Martín, Óscar San Felipe, que va patir una greu lesió, i David Sánchez. Paco Gómez també deixarà l’equip, encara que continuarà jugant en un altre equip.

Jugador de l’equip durant 16 anys i capità des de fa cinc, Xavi Martín té molt clar amb que es queda de la seva època al club: tota la gent que ha conegut. Amb la marxa d’aquest grup de veterans, l’equip farà una aposta per la joventut. Martín no es mostra preocupat i és optimista respecte al futur. No és negatiu que l’equip hagi baixat un escaló perquè els joves agafin confiança. El partit de tornada de la primera eliminatòria es jugarà el proper cap de setmana.

La Salle ISTE femení també comença la seva participació a la Copa Catalunya. El sorteig el va emparellar amb la Roca i hauria de jugar demà a fora de casa. Finalment, els dos clubs van arribar a un acord i el partit d’anada es jugarà dimarts, a les nou de la nit, a la pista municipal. La volta es jugarà al següent dissabte. El club ja ha fet un fitxatge de cara a la propera temporada. Es tracta d’Andrea Aderra que podria debutar en aquesta competició suplint el lloc d’Andrea Monzón que ha decidit avançar la seva retirada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari