La Salle debuta amb una derrota contra el Santa Fe (24-27)

El pavelló, ple de gom a gom, s’ha tenyit de la marea vermella per animar els locals

La Salle ha debutat aquest divendres amb una derrota contra el Santa Fe de Granada -el campió d’Andalusia que no ha perdut encara cap partit aquesta temporada- per 24-27 en el primer matx de la fase d’ascens a Primera Nacional que es juga aquest cap de setmana al pavelló Miquel Poblet, que s’ha omplert de gom a gom. Els montcadencs no han fet un mal partit, però no han pogut superar un rival que ha basat el seu triomf en l’efectivitat del lateral Manuel Molina, molt important per la seva aportació en atac i en defensa. La primera part ha estat força igualada, amb alternances en l’electrònic, arribant-se al descans amb empat a 11. A la represa, els granadins han sortit molt forts, aconseguint una diferència de dos gols, un avantatge que s’ha mantingut durant gairebé els 30 minuts del segon període.

El play-off continua aquest dissabte amb la segona jornada, en què s’enfronten a les 18.30h l’Arrasate de Mondragón i el Santa Fe i, a les 20.30h, començarà el matx entre La Salle i el Puig d’en Valls d’Eivissa.

L’altre partit ha acabat amb un resultat de 31 a 41 a favor de l’equip d’Ibiza