La Salle deixa escapar el triomf contra el Palautordera (26-30)

El rival ha remuntat un marcador advers als últims 10 minuts

La Salle Montcada va deixar escapar aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet una victòria que tenia pràcticament assegurada davant del Palautordera, que es va acabar imposant per 26-30 als últims 10 minuts de partit. Els montcadencs van començar bé i, ja des d’un principi, van obtenir un avantatge còmode en el marcador, arribant al descans amb un 16-13 en l’electrònic. A la represa, es va mantenir aquesta tònica, però en els últims 10 minuts de l’enfrontament, La Salle va cometre algunes errades, sobretot en atac, que li van permetre al rival entrar en el partit i, fins i tot, donar la volta al marcador i endur-se el triomf. D’anar guanyant de set gols, es va arribar a l’empat a 24 al minut 50. Fins al final del matx, La Salle va encaixar un parcial de 2-6. “Algunes errades en els llançaments, juntament amb algunes decisions arbitrals ens han fet perdre un partit que estava guanyat”, ha dit l’entrenador, Jaume Puig.