La Salle doblega el Granollers amb un aferrissat segon temps

Aquesta nova victòria és un pas de gegant per consolidar la categoria (25-27)

La clau d’aquesta nova i important victòria contra el Granollers ha estat la defensa i el bon joc col·lectiu en atac a la segona meitat.

Les expulsions d’Albert Maresma per vermella directa i de Manel Gámez per acumulació han convertit en més meritori el triomf final. I és que l’actuació arbitral ha estat massa rigorosa fins al punt de perjudicar els montcadencs. Això ha requerit molt de treball. Al final de la primera part, La Salle perida 14 a 12. A la represa, l’equip ha respost i ha tret el més intens esperit de lluita sabent que el triomf era vital. S’ha sobreposat a tot i ha basat el joc en una màquina d’handbol gairebé perfecte.

Al final del partit, el tècnic Dídac Delatorre reconeixia la duresa de la victòria i expressava la seva satisfacció per la bona imatge que havien ofert els seus jugadors: “L’equip ha funcionat com un rellotge i amb gran treball”, ha dit. L’entrenador ha destacat la gran actuació sota els pals de Joan Galán ‘Juanito’ i de Chus.

A victòria de La Salle a la pista del Granollers, i la suma de la derrota de La Roca permeten crear un coixí de tres punts en la lluita per una plaça que asseguri la permanència a l’espera que els dos equips s’enfrontin la setmana vinent.

Seccions:

Deixa un comentari