La Salle empata a 25 a Sant Cugat

Els de Dídac Delatorre han baixat la guàrdia al segon temps

La Salle ha estat a punt de llençar per terra el gran treball de la primera part, i ha patit fins al darer minut per salvar l’empat a 25 gols. El Sant Cugat ha tingut la darrera possessió del partit però els de Dídac Delatorre han defensat amb intensitat i han evitat la victòria rival. Al final, un punt clau perquè hi ha quatre equips lluitant per assegurar-se la permanencia i destacar l’excel·lent aportació, tant en atac com en defensa, de Pere Farrés.

La bona defensa i el control ha permès arribar al descans amb l’avantatge de tres gols (10-13). Però a la represa, el signe del partit ha canviat radicalment. La Salle ha sortit destemplat a la pista i ells ho han aprofitat per ficar-se en el partit i remuntar el marcador en els primers cinc minuts de partit. En la recta final del matx, La Salle ha pogut empatar a falta d’un minut i frenar l’últim atac del Sant Cugat.

El tècnic montcadenc considera importantíssim ha puntuat a Sant Cugat: “El grup està massa igualat i som quatre equips lluitant per assegurar la permanencia”, diu Delatorre.