La Salle es despedeix de la Lliga Catalana contra el Poblenou

La victòria, unida a la derrota de la Canonja, encara li deixaria amb opcions de salvació

La Salle Montcada juga demà, a les set de la tarda, el seu últim partit a la fase de permanència. L’equip d’Àlex Weikert ja sap que està descendit, encara que exprimirà les seves opcions de permanència. Per això ha de guanyar a casa al Poblenou Handbol, el líder 24 punts, i esperar la derrota de La Canonja a casa contra l’H Terrassa. Si es donen aquests resultats, les lasailans serien cinquens i es podrien salvar si algun equip català puja a la Primera Nacional, ocupant la plaça de l’Esplugues.

Àlex Weikert, tècnic de La Salle, explica quin és l’objectiu per aquest partit: acabar amb un bon sabor de boca, sobretot, pels jugadors. Tot i això, Weikert reconeix que no ha sigut fàcil recuperar als jugadors del cop moral després de la derrota a la pista del Manyanet Les Corts.

El que és segur és que l’equip patirà una profunda reestructuració la propera temporada. A la primera volta, La Salle va perdre a la pista del Poblenou per un gol, 28 a 27.

Pel que fa a la Salle ISTE femení aquest el dilluns per la tarda, a la seu de la Federació Catalana, es farà el sorteig de la Copa Catalunya que es disputarà, si no hi ha canvis d’última hora, en eliminatòries.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari