La Salle es reivindica com un dels equips que lluiten per estar a dalt

L’equip de Pau Lleixà juga aquest dissabte a la pista del Sant Martí Adrianenc, l’antepenúltim

El porter del CH La Salle Guillem Herms celebra la victòria del seu equip contra l'Handbol Terrassa
Pere de Lamo
El salt qualitatiu que ha fet aquesta temporada el CH La Salle, amb el fitxatge de diversos jugadors de categories superiors, està donant els seus fruits. El conjunt de Pau Lleixà forma part del bloc de sis o set equips capdavanters al grup D de Primera Estatal que lluiten per ocupar les primeres places de la classificació. Després del primer matx de la segona volta, amb victòria contra l’Handbol Terrassa per 31 a 24, La Salle ocupa la sisena posició amb 19 punts i dos partits ajornats per la covid –les dues primeres jornades del 2022–, contra l’Handbol Sabadell al pavelló Miquel Poblet, que es jugarà el 9 de març, i a la pista de l’Handbol Palautordera, el 15 de febrer. La Salle jugarà a la pista del Sant Martí Adrianenc, l'antepenúltim amb 9 punts, aquest dissabte (18.30h)., el partit de lliga corresponent a la dissetena jornada.
 
 “A nivell de resultats estic content, ja que l’equip depèn de si mateix per optar a la segona plaça que dona accés a disputar la fase d’ascens”, ha valorat Lleixà, qui ha destacat la trajectòria “de menys a més” que ha fet la plantilla tot i patir nombroses lesions. Durant la primera volta, l’equip ha perdut Toni López, amb una lesió al tendó d’Aquil·les; Arnau Titos, amb trencament parcial dels lligaments creuats, i el porter Adrià Barbecho, amb una fractura als dits del peu, a més d’altres jugadors amb lesions musculars. “Malgrat tot, ens hem sabut sobreposar i tirar endavant els partits”, ha remarcat l’entrenador.

"Esperem que les lesions ens respectin a la segona volta per poder ser més regulars i seguir enganxats a dalt", assegura l'entrenenador, Pau Lleixà


 

El tècnic reconeix que “pujar de categoria no és un objectiu del club aquest any, ara bé, nosaltres com a equip lluitarem per quedar el més amunt possible”, manifesta Lleixà, qui espera que en el segon tram de la competició “ens respectin les lesions per poder ser més regulars i seguir enganxats a dalt. No serà fàcil perquè cap equip et regala res i la lliga està molt igualada”. D’altra banda, l’entrenador s’ha mostrat molt satisfet de l’adaptació dels nous jugadors. “Ha anat molt bé perquè la majoria ja es coneixien perquè havien compartit vestidor en d’altres equips”.
Sobre els aspectes que considera que encara ha de millorar la seva plantilla, Lleixà opina que ha de treballar la defensa “per acabar de fer un mur sòlid. De mica en mica ho estem consolidant, gràcies també a l’ajuda sota els pals de Guillem Herms”. Entre les virtuts de l’equip, Lleixà ha posat en valor el bon ambient que hi ha entre els jugadors i el capítol ofensiu. “Les transicions en primera i segona onada són el nostre punt fort. Marquem molts gols així, tot i que en atac posicional també tenim molta qualitat amb jugadors com Borja Lancina, Víctor Sáez, Josep Quirós i Pau Maresma”.
Seccions:

Deixa un comentari