La Salle Iste Femení empata a la pista del segon, l’Ascó

Les montcadenques continuen líders imbatudes del grup II de la Lliga Catalana

La Salle ISTE segueix imbatuda i al capdavant del Grup Segon de la Lliga Catalana després d’empatar a 25 gols a la difícil pista de l’Ascó, el segon classificat. El Montcada va jugar bé, tot i que als últims tres minuts li van pesar els nervis i no va poder mantenir un avantatge de tres gols (23-25).

La Salle ISTE va sortir a la pista molt concentrada conscient que es jugava el passi com a primera de grup a la fase següent. Les noies de Juan Manuel Fernández van jugar bé en defensa, contrarrestant l’alçada i el llançament exterior de l’Ascó. En atac, el Montcada també va ser força efectiu.

Respecte als últims tres minuts, Sánchez reconeix que els nervis els van jugar una mala passada i que no van poder aguantar la pressió del públic que omplia de gom a gom el pavelló d’Ascó. Malgrat perdre l’avantatge de 3 gols i acabar el partit amb empat a 25, la lateral de La Salle ISTE ha fet una valoració positiva del resultat perquè molts pocs equips puntuen en la visita a la pista de Tarragona.