La Salle ISTE guanya la segona Copa Federació d’handbol

El sènior femení guanya la final contra el Cardedeu per 27-24 al Pavelló Miquel Poblet

La Salle ISTE es va proclamar ahir campiona de la Copa Federació. El conjunt sènior culmina amb aquesta victòria una temporada molt bona. L’equip va vèncer davant la seva afició al Pavelló Miquel Poblet.
La Salle ISTE va guanyar ahir al Pavelló Miquel Poblet la segona Copa Federació de la seva història. El conjunt va vèncer el seu matx per 27-23. A la mitja part la Salle guanyava per un clar 14-7, però les montcadenques es van confiar i van encaixar un parcial de 4-10 que deixava l’electrònic en un ajustat 18-17 en el minut quinze de la segona part. Finalment, el sènior femení va jugar bé el seu joc i va acabar guanyant el partit per 27-23. Un cop l’àrbitre va xiular el xiulet final, es va desencadenar l’eufòria al vestuari local.
Aquesta victòria suposa una culminació de temporada molt bona, el conjunt ha acabat sots-campió de Primera Catalana i campió de la Copa Federació. L’equip va canviar de mentalitat a mesura que avançava la temporada i la millora de joc es reflecteix en els resultats. Les montcadenques només han perdut un partit dels darrers 14 i s’han assegurat el passi directe a Lliga Catalana. La capitana de l’equip, Cristina Ruiz, ha parlat dels objectius de cara a la temporada vinent; “Esperem consolidar l’equip a Lliga Catalana i fer que la Salle es consideri un equip de referent dins l’handbol femení”. Amb aquesta competició el conjunt local clou una temporada plena d’èxits i noves il·lusions.