La Salle Iste venç el Sant Sadurní (24-17)

El partit es va avançar a divendres 30, a petició de l’equip del Penedès

El cuer, el Sant Sadurní d’Anoia, li va posar les coses difícils a La Salle Iste divendres passat, 30 de març, al pavelló Miquel Poblet, en el partit avançat de la jornada de Primera Catalana d’handbol, a petició del conjunt del Penedès. El resultat va acabar sent favorable a les noies que entrena Esperanza Hoyos, 24 a 17, però segons reconeix la pròpia tècnica, “a la primera part vam sortir confiades i les rivals, fortes, es van posar per davant gairebé tots els primers 30 minuts, el que em va obligar a fer canvis en les jugadores, ja l’equip inicial no era l’habitual”. Aquests canvis van fer que s’arribés al descans amb empat a 10 gols.

A la represa, La Salle va millorar en el treball defensiu i va recuperar més pilotes, el que va permetre que mica en mica s’avencés al marcador i en els últims 15 minuts, l’avantatge respecte el Sant Sadurní ja era considerable. “En porteria i defensa vam estar bé, però a l’atac vam començar sense sort”, reconeix Hoyos, qui ha donat una setmana de vacances en els entrenaments a les seves jugadores coincidint amb la Setmana Santa i amb què el pròxim cap de setmana no hi ha lliga.