La Salle masculí aconsegueix la primera victòria de la temporada

La Salle ISTE guanya a la pista del Molins de Rei per 21 a 33

La Salle masculí ha aconseguit la primera victòria de la temporada. El conjunt de Pablo Camarero va guanyar a la pista del Parets 22 a 26. Aquests dos punts allunyen la Salle de la cua de la classificació. L’equip de Camarero va jugar dissabte molt conscient del que es jugava i des del primer moment va imposar el seu bon joc.
La concentració en els primers instants i la bona actuació del porter local, Aleix Civil, van reflectir un parcial de 0 a 6 en els primers 10 minuts. Però el Parets no va tirar la tovallola i va anar disminuint la diferència. A la mitja part el marcador reflectia 8 a 11 favorable a la Salle. Durant els primers minuts de la segona part, el Parets va igualar el partit, però gràcies a una bona defensa salvaguardada per Manel Gàmiz i Manu Pesquer la Salle va fer un parcial de 0-3, que va saber mantenir fins al final del matx.
La Salle masculí ha abandonat la cua de la classificació i la setmana que ve rebrà al segon classificat, el Banyoles. El partit es disputarà a dos quarts de nou al pavelló Miquel Poblet.
Per la seva banda, la Salle ISTE femení va vèncer per un clar 21 a 33 a la pista del Molins de Rei. Les noies de Juan Manuel Fernández van guanyar a domicili malgrat tenir cinc baixes per al matx. La Salle va anar per davant durant tot el matx amb rendes de 2 o 3 gols. Però, no va ser fins al minut 15 de la segona part quan la Salle va fer un parcial de 0-10 al Molins i va sentenciar el partit. Aquesta victòria col·loca l’equip local líder del Grup B1 de Lliga Catalana. La setmana vinent la Salle jugarà un partit molt complicat contra el segon classificat, l’Ascó de Tarragona. El matx es disputarà diumenge a dos quarts d’una al Pavelló Miquel Poblet.