La Salle Montcada presenta la gran família de l’handbol pel 2015/16

Un total de 13 equips i prop de 160 persones conformen aquesta temporada les diverses plantilles d’esportistes i tècnics en les diverses categories del club lassal·lià

Acte de presentació del Club Handbol La Salle Montcada per aquesta temporada a la pista del pavelló Miquel Poblet
Jesús Abad

El Club Handbol La Salle Montcada ha presentat aquest migdia els seus equips per aquesta temporada 2015-2016 en un acte celebrat a la pista del pavelló municipal Miquel Poblet. El president del Club Handbol La Salle Montcada, Enric Expósito, ha volgut agraïr l'esforç que fan els jugadors, els tècnics, les famílies, els patrocinadors i col·laboradors "que partit rere partit, treballen tenint en compte els principis de l'esforç, sacrifici i valors com l'amistat i solidaritat". Expósito ha destacat especialment el treball que es fa "des de la base fins el sènior", en referència a l'escola d'handbol. En el torn de les intervencions, l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, qui estava acompanyada pel regidor d'Esports, Salvador Serratosa, ha animat als jugadors i jugadores: "Teniu molts reptes per endavant, però amb el suport de tots, estem convençuts que aconseguireu molts èxits".

Tots els jugadors i tècnics dels equips han posat a la grada del pavelló per fer una fotografia de família i han travessat el túnel que han format les autoritats i els jugadors i tècnics del primer equip en un ambient festiu per agrupar-se després per categories i rebre els aplaudiments del públic assistent. 

En total, el club lassal·lià ha presentat 13 equips que sumen prop de 160 persones, entre tècnics i jugadors i jugadores de les diverses categories: Sènior masculí A, Sènior masculí B, Sènior femení, Juvenil masculí, Cadet masculí, Infantil masculí, Infantil Fem lliga, Infantil Fem primera, els tres equips corresponents s l'escola lassal·liana d'handbol (Aleví femení, Benjamí masculí i Prebenjamí mixte) i finalment el Màster masculí i el Màster femení. L'acte va acabar amb una fotografia de família amb tots els tècnics i jugadors que enguany competeixen en el calendari esportiu, que va començar el 27 de setembre i que finalitzarà el 29 de maig de 2016.

 

Fotogaleria de la presentació dels equips del CH La Salle Montcada per la temporada 2015-2016

Deixa un comentari