La Salle no treu un mal resultat de la seva visita a Mataró (26-24) a la Copa Catalunya

La Salle ISTE femení debuta demà, a les nou a la pista municipal, contra la Roca

Sense la pressió de les últimes setmanes, La Salle va fer un bon partit a la pista del Mataró, un equip d’una categoria superior i només va perdre de dos gols, 26 a 24, al partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els montcadencs van fer una molt bona primera meitat i es van anar al descans guanyant de dos gols, 13 a 15. Després de la represa, els locals van sortir amb molta força, posant-se amb quatre gols per davant. La Salle no va perdre els nervis i es va mantenir dintre del partit fins a aconseguir deixar el seu desavantatge en els dos gols. A destacar el bon partit del capità Xavi Martín, un dels que es retirarà després d’aquesta Copa Catalunya, i la tornada de David Leiva després de quatre mesos lesionat.

El tècnic de La Salle destaca el partit que van fer alguns dels veterans de l’equip, especialmente Xavi Martín. Pot ser un bonic adéu per aquests jugadors i això pot beneficiar molt a l’equip.El partit de tornada es jugarà el proper cap de setmana amb l’objectiu de remuntar aquests dos de desavantatge.

Pel que fa a La Salle ISTE femení debutarà demà a la Copa Catalunya, a les nou de la nit a la pista municipal, contra la Roca.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari