La Salle perd contra el Sant Martí en la recta final (29-34)

L’equip ha notat la falta de recanvis a la banqueta

La Salle masculí ha perdut contra el Sant Martí Adrianenc per 29 a 34 en el primer matx de la segona volta de Primera Estatal, disputat ahir dissabte al pavelló Miquel Poblet. L’equip de Jaume Puig ha jugat bé, tot i que ha notat el cansament en la recta final del partit perquè comptava amb pocs efectius a causa de les nombroses baixes. Malgrat això, La Salle ha plantat cara un dels rivals més complicats de la categoria durant la primera part, que ha acabat amb avantatge local per 15-12. A la represa, durant el primer quart d’hora, els lassalians han continuat controlant el marcador, però a partir del minut 45, el Sant Martí ha aprofitar la seva superioritat en la banqueta per augmentar la pressió sobre els montcadencs, que han perdut algunes pilotes fruit del cansament. “Hem notat la falta de canvis contra una defensa pressionant”, ha dit el jugador Àlex Expósito, qui espera que aviat l’equip pugui trencar la mala ratxa de resultats.