La Salle perd molt més que dos punts a Esplugues (26-23)

Xavi Benítez i Chus es van lesionar a la primera part

La Salle ha caigut aquest dissabte a la pista de l’Esplugues per 26-23 en un matx en què els montcadencs han perdut molt més que dos punts. Els homes de Jaume Puig, que van fer un gran partit, no podran comptar durant les properes setmanes amb dos homes importants en l’esquema de la plantilla: el capità Xavi Benítez es va fer un esquinç en el turmell al minut 15 i estarà al voltant de tres setmanes de baixa, mentre que Chus es va trencar el nas i possiblement no podrà tornar a les pistes fins d’aquí a tres mesos. Malgrat les lesions, La Salle va exhibir un bon nivell. El conjunt lassal.lià va jugar la millor primera mitja part en molt de temps, anant sempre al davant en el marcador. Es va arribar al descans amb el resultat de 7 a 11. Al segon període, La Salle va aguantar bé fins al minut 50, en què l’Esplugues ja es va posar per davant en el marcador amb un 20-19. En la recta final del partit, els locals van saber aprofitar la falta de recanvi de la banqueta montcadenca, amb els jugadors més cansats. En acabar el matx, el tècnic montcadenc ha lloat la plantilla per la seva dedicació i el seu bon joc, però ha lamentat les dues lesions. “Em preocupa perquè són dos homes important en l’esquema de l’equip, no hem perdut 2 punts, hem perdut dos jugadors”, ha indicat Puig, qui ha comentat que les lesions han condicionat el desenvolupament del matx. La Salle és a la novena posició al Grup D de Primera Estatal amb 2 punts.