La Salle retorna a la Copa Catalunya per jugar a la pista de l’Esplugues

A nivell social, avui s’acabava el termini de candidàtures a la presidència i no s’ha presentat ningú

Després de tres setmanes sense jugar, La Salle masculí torna a competir a la Copa Catalunya. Ho farà demà, a dos quarts de sis de la tarda, a la pista de l’Esplugues en una eliminatòria a partit únic. L’Esplugues, que ha baixat aquesta temporada de Primera Nacional, ve de perdre l’última ronda amb el Bordils (40-28).

El tècnic lasailà, Àlex Weikert, parla de les dificultats que ha tingut el seu equip per afrontar aquest partit: tres setmanes sense jugar i a més no han pogut entrenar massa per la cel·lebració de la Festa Major.

L’Esplugues és un equip de superior categoria, però Weikert no descarta donar la sorpresa segons sigui la concentració del rival.

A nivell social, el club està vivint un període de canvi a la seva Junta Directiva. El passat divendres es va fer una Assemblea ordinària al col·legi La Salle per convocar eleccions. Avui, s’acaba el termini per a la presentació de candidatures. De moment, no s’han presentat ningú. El dilluns la Junta farà una reunió a dos quarts de nou per analitzar la situació ja que la intenció de la directiva era deixar el càrrec. El dissabte 24 de maig estava previst fer eleccions al Pavelló Miquel Poblet. El club organitza avui la Festa del soci, a les onze de la nit a la discoteca Cactus.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari