La Salle s’acomiada de la Lliga Catalana amb una victòria

La Canonja va guanyar i només l’ascens de dos equips catalans a la Primera Nacional salvaria als lasailans

La Salle Montcada es va acomiadar de la Lliga Catalana amb la victòria a l’última jornada a casa contra el líder, el Poblenou Handbol, que ja es no jugava res, per 38 a 26. Els altres resultats no van acompanyar ja que la Canonja va derrotar al Terrassa, assegurant-se la permanència i condemnant als egarencs. Amb aquesta situació, La Salle només podria mantenir la categoria si són dos els equips catalans que pugen a Primera Nacional. Ara mateix tenen opcions el GEiEG i el Palautordera, però serà complicat que pugin tots dos.

Àlex Weikert reconeix que hi havia poca confiança en la derrota de la Canonja, un equip molt fort als seus partits a casa. El club ja comença a pensar en el futur després d’un últim partit molt emotiu que va suposar l’acomiadament, de la Lliga Catalana, de jugadors que han jugat durant molts anys al club com Xavi Martín, David Moratona, Manu Pesquer, David Sánchez i Toni ‘Chachi’ López. Aquestes baixes provocaren, obviament, una reestructuració profunda de la plantilla.

També hi haurà canvis en la reestructuració del cos tècnic. De moment, es confirma el retorn de Pablo Camarero per treballar amb la base i, si no hi ha canvis d’última hora, Weikert continuarà dirigint al primer equip.

Després del descens de categoria, La Salle afrontarà en les properes setmanes la seva participació a la Copa. El mateix farà La Salle ISTE femení que avui coneixerà als seus rivals al sorteig que es fa a la seu de la Federació Catalana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari