La Salle suma dos punts més a Banyoles per assegurar-se la permanència

L’equip de Pablo Camarero acumula ja 8 punts per a la següent ronda

La Salle masculí va aconseguir dissabte una victòria important a la pista del Banyoles per 24-29, ja que suma dos punts més per a la fase de permanència a la Lliga Catalana. L’equip de Pablo Camarero té vuit punts acumulats per a la ronda següent, a manca del darrer partit de la primera fase que es disputarà dissabte al pavelló Miquel Poblet contra la Canonja, un altre rival implicat en la lluita per continuar a la màxima categoria catalana.

Des de l’inici, La Salle va sortir a per totes per aconseguir la victòria. Durant els primers minuts encara es va mantenir una certa igualtat, però quan el conjunt local va apretar en defensa, cap al minut 15, es va distanciar en el marcador amb un 7-11. Amb un bon joc tant en atac com en defensa, es va arribar al descans amb un 10-16.

A la represa, el Banyoles ho va intentar tot per reduir l’avantatge de la Salle, que va ser capaç de neutralitzar els locals amb bones accions defensives i molta mobilitat en atac. En algun moment, la diferència va arribar a ser de 8 gols (16-24). En la recta final del partit, els lasalians van aixecar el peu de l’accelerador i una petita reacció del Banyoles va fer que el marcador final fos de 24-29.

Camarero s’ha mostrat molt content del triomf a Banyoles, però ja pensa en el pròxim matx contra la Canonja a casa. L’entrenador ha indicat que seria molt important sumar el triomf i, per tant, passar a la fase de permanència amb 10 punts.

La Salle masculí va vèncer el Banyoles per 24-29 i el pròxim dissabte rebrà la visita de la Canonja al pavelló Miquel Poblet en el darrer matx de la primera fase de la Lliga Catalana.