La Salle suma el primer triomf del 2022 davant del Terrassa (31-24) en un matx ‘amb tot de cara’

Els locals van dominar el partit des del principi, tot i la falta de minuts després de dues jornades consecutives sense jugar per la covid. El sènior femení goleja el Berga per un aclaparador 51 a 4

Una acció del partit entre La Salle i l'Handbol Terrassa, amb victòria local de forma clara
Pere de Lamo
El tècnic del CH La Salle, Pau Lleixà, celebra un dels gols del seu equip davant del Terrassa

El CH La Salle Montcada va guanyar el passat dissabte l’Handbol Terrassa per 31 a 24 en el primer partit de la segona volta al grup C de la Primera Estatal. Els locals van dominar el matx des del principi i no van notar la falta de minuts de competició, després de dues jornades consecutives sense jugar per la covid. Els dos màxims anotadors locals van ser Borja Lancina (7 gols) i Víctor Sáez (6).

El tècnic, Pau Lleixà, ha fet una lectura positiva d’aquest primer triomf del 2022: “El Terrassa també venia de no haver jugat el seu últim partit. A nosaltres, ens va sortir un partit amb tot de cara, que ens va permetre rotar molt l’equip per repartir minuts i que tothom agafi aquest rodatge que acusàvem”.

La Salle ocupa la sisena posició, amb 19 punts i dos partits ajornats contra l’Handbol Sabadell al pavelló Miquel Poblet, que es jugarà el 9 de març, i a la pista de l’Handbol Palautordera, el 15 de febrer.

Per la seva banda, La Salle femení va golejar el Berga, el cuer de Segona Catalana, per un aclaparador 51 a 4. Les montcadenques ocupen el segon lloc, amb 22 punts, empatades amb l’Igualada, el líder provisional. El Molins és tercer amb 21, tot i que té una jornada menys.