La Salle suma un punt valuós a casa contra el Granollers

Els locals han empatat a 28 amb un rival de gran qualitat

La primera part ha acabat amb el llançament d'aquesta falta a favor de la Salle, que no ha transformat, arribant-se al descans amb empat a 13
Montcada Comunicació

La Salle masculí ha aconseguit un punt valuós aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet després d’empatar a 28 gols contra el Granollers, un dels equips punters del Grup C de la Primera Estatal. El matx ha estat molt igualat -la primera part també ha acabat en taules (13-13), tot i que en alguns moments de l’enfrontament el rival ha arribat a disposar d’una diferència màxima de tres gols. A banda de sumar un punt més en l’objectiu d’aconseguir la permanència, el tècnic montcadenc, Pablo Camarero, ha destacat la lluita de l’equip. “Hem tornat a treure el caràcter, s’ha millorat la dinàmica de partits anteriors”, ha dit l’entrenador, qui confia que, si la plantilla segueix amb aquest esperit, La Salle podrà mantenir-se a Primera en la seva primera temporada a la categoria.