La Salle supera el Manyanet ‘in extremis’

Un gol d’Albert Maresma a l’últim segon dóna la victòria 31 a 30

Un gol d’Albert Maresma a l’últim segon després d’una acció col·lectiva ha donat la victòria a La Salle contra el Manyanet Les Corts per 31 a 30, en el que ha estat el darrer partit de la fase regular al pavelló Miquel Poblet. Els montcadencs han jugat una primera part ofensivament bé però amb els habituals problemes en defensa i han marxat al descans perdent 17 a 19.

A la represa el canvi d’actitud en defensa i el marcatge implacable sobre els laterals han donat els fruits. El Manyanet no ha marcat fins al minut 11 del segon temps i això ha servit per capgirar el marcador. Als instants finals del partit i amb un 30 a 29, els de les Corts han empatat, i en l’última acció del joc Albert Maresma ha enviat al fons de la xarxa un llançament des de 9 metres que ha donat la victòria final.

Al final del matx, Dídac Delatorre resumia la importància de la victòria en aquest tram final de amb “les ganes d’oferir la millor imatge davant l’afició en el darrer compromís de la fase regular” i amb la permanència ja a la butxaca.