La Salle supera el segon, el BM Granollers, en un partit emocionant

Els de Pau Lleixà sumen la tercera victòria consecutiva i manté la lluita per plaça d’ascens (36-34)

El porter Guillem Herms, eufòric amb la victòria final
Pere de Lamo
El suport de l'afició va tenir un paper fonamental en la victòria contra el BM Granollers

El partit contra un dels grans de la categoria no va decebre ningú, amb eufòria dins i fora de la pista. La Salle encarava la visita dissabte del BM Granollers després d’encadenar dues victòries consecutives contra el Sant Cugat i el Mataró. El final va ser d’infart i es va decidir en els darrers compassos de joc. “El partit de dissabte és dels que fan afició”, ha destacat el tècnic Pau Lleixà qui ha agraït el suport del públic, que va donar ales a l’equip.

Els montcadencs van neutralitzar els de la capital del Vallès Oriental amb una gran defensa i una gran inspiració en atac. Borja Lancina va tornar a ser el màxim anotador amb 11 dianes, però molt ben acompanyat amb els sis gols de Víctor Sáez, els sis de Josep Quirós i els quatre de Pau Maresma.

Estem en una bona dinàmica”, reconeix l’entrenador. Al descans el marcador reflectia un avantatge de cinc punts pel conjunt local (20-15), en uns primers 30 minuts domini lassalià.

Al segon temps el rival va reaccionar, capgirant el marcador amb contínues alternances. Un parcial negatiu de 0 a 4 en els primers minuts de joc va igualar l’electrònic. El Granollers va obrir la defensa i ens va obligar a lluitar per refer-nos”.

Quatre equips lluiten molt d'aprop per la segona posició. La Salle ocupa la cinquena posició de la Primera Estatal amb 17 punts, empatat el San Cugat, quart, i a només un punt de l’OAR Gràcia, tercerm i del Granollers, segon.

La victòria va servir d’homenatge al central Toni López que es recupera de l’operació per una lesió al taló d’Aquiles que l’obligarà a perdre’s el que resta de temporada. El jugador, de 27 anys, era un dels nous reforços per aquesta temporada.