La Salle té un altre partit complicat aquesta jornada amb la visita a la pista de l’OAR Gràcia

El sènior femení jugarà visitarà la pista del Sarrià, a la penúltima posició

La Salle tindrà, per segona setmana consecutiva, un altre matx contra un dels rivals capdavanters
Per Delamo

El primer equip del CH La Salle té un altre partit complicat la pròxima jornada, ja que visitaran aquest diumenge (12.30h) la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell, el tercer classificat amb 24 punts, a dos de diferència dels montadencs, a la setena posició al Grup D de la Primera Estatal.

“L’OAR és un equip que juga a un ritme elevat i serà difícil. Intentarem recuperar els jugadors per veure si podem competir i tenim opcions de victòria”, ha explicat el tècnic, Salva Puig. Al darrer matx, els lassal·lians van perdre contra el líder, el Granollers B, per 24 a 31, una diferència que no recull el bon joc exhibit davant el conjunt del Vallès Oriental.

L’OAR és un equip que juga a un ritme elevat i serà difícil. Intentarem recuperar els jugadors per veure si podem competir i tenim opcions de victòria

Salva Puig, entrenador del CH La Salle

Sènior femení

Una acció del partit de La Salle contra el Garbí de Palafrugell, a la pista de la Zona Esportiva Centre
Pere Delamo

La Salle femení arriba a aquesta jornada amb la moral ben alta, després de la victòria de prestigi que va aconseguir el passat diumenge en superar el fins llavors líder, el Garbí de Palafrugell. Les montcadenques, sota les ordres de Jordi Rubí, es mantenen a la cinquena posició, amb 10 punts, a Primera Catalana, A la propera jornada, l’equip lassal·lia visitarà aquest dissabte (20.30h) la pista del Sarrià, a la penúltima posició, amb 4 punts. “Tindrem baixes, però esperem que puguem seguir progressant i que poc a poc es vegi la tasca que fem en el dia a dia”, ha expressat l’entrenador.

Tindrem baixes, però esperem que puguem seguir progressant i que poc a poc es vegi la tasca que fem en el dia a dia

Jordi Rubí, entrenador de La Salle
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari