La Salle torna a competir aquest dissabte després de dos partits ajornats per la covid

El conjunt de Pau Lleixà inicia la segona volta amb la visita de l’Handbol Terrassa

Josep Quirós intenta desfer-se de la pressió dels jugadors del Terrassa en una acció del matx de la primera volta de la lliga
Pere de Lamo

La Salle juga aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet (20.15h) contra el Terrassa, després de dues setmanes sense competir per la covid. Els montcadencs han recuperat aquesta setmana els jugadors en quarantena per disputar el primer matx de la segona volta, al grup D de la Primera Estatal. El conjunt de Pau Lleixà és a la vuitena posició, amb 17 punts i dos partits ajornats, mentre que el Terrassa és onzè, amb 11 punts.

Tornem amb moltes ganes de competir. Ara haurem d’anar recuperant l’hàbit i el ritme de joc per treure endavant els partits i no despenjar-nos del grup capdavanter”, assegura l’entrenador. Respecte al rival, Lleixà creu que no serà fàcil, ja que a la primera volta, els lassal·lians van haver de treure tot el seu potencial per endur-se una treballada victòria de la pista rival (32-37). “És un conjunt molt batallador que ve de guanyar el Bordils, una pista on pocs equips puntuen”, argumenta el tècnic, qui considera que el seu equip haurà de sortir amb la màxima concentració per aconseguir els dos punts.

D’altra banda, La Salle jugarà el partit ajornat contra l’Handbol Sabadell el pròxim 9 de març (21.30h) al pavelló Miquel Poblet. La data per disputar el matx a la pista de l’Handbol Palautordera encara s’ha fixar.

Seccions:

Deixa un comentari