La selecció catalana sots-16 finalitza a la sisena posició del Mundial

Cinc jugadors de l’AEE Montserrat Miró han participat en aquesta competició que s’ha disputat a Holanda

Jugadors, tècnics i familiars, a Holanda
Mayte Aparicio

La selecció catalana sots-16 de corfbol ha finalitzat a la sisena posició al Mundial de la categoria que s’ha disputat entre el 14 i 16 de març a Schijndel (Holanda) amb la presència de cinc jugadors de l’AEE Montserrat Miró: Pau Segura, Judit Fernández Pena, Judit Fernández Gran, Namar Alimbau i Pablo Marañón. Durant un cap de setmana molt intens, la selecció catalana va jugar vuit partits (amb un temps més breu de l’habitual), aconseguint tres victòries. A la primera fase, va perdre els seus tres primers enfrontaments contra Hongria (8-6), Xina Tapei (19-7) i Holanda -regió sud- (6-12). A la segona fase, va caure contra Holanda -regió sud- (19-4), però va poder superar Anglaterra (5-4) i  Bielorússia (6-16). En la lluita per acabar entre el cinquè i el vuitè lloc, la selecció catalana va perdre contra Alemanya (10-4) i va tornar a derrotar Bielorússia (13-7). “Tenint en compte que es tractava de jugadors molt joves dins la categoria i sense cap experiència internacional la valoració d’aquesta participació és molt bona ja que, per exemple, s’ha superat un rival de nivell molt semblant com és Anglaterra”,  comenta David Rúa, seleccionador català sots-19 i entrenador del primer equip del Multiópticas Isis A.  També cal destacar que la montcadenca Judit Fernández Gran, fent parella amb Marc Jiménez, va acabar a la segona posició del torneig de 2×2 que es va disputar abans de l’inici de la competició oficial.

 

“Els nostres jugadors i jugadores han viscut una gran experiència que els servirà per afrontar nous reptes en el futur. També hem gaudit veient l’espectacle de la selecció holandesa, guanyadora del Mundial, i capaç de desplegar un nivell de joc molt per sobre de la resta de seleccions”, comenta Mayte Aparicio, mare de Pau Segura, un dels cinc montcadencs que ha participat al Mundial i que ha acompanyat el seu fill a Holanda.

 

Selecció sots-19. Tres jugadors de l’AEE Miró, Mari Hernández, Aida Rodríguez i Pol Sànchez, han entrat a la llista definitiva de la selecció catalana que entrena David Rúa i que participarà al Mundial de la categoria que es disputarà a Leeuwarden (Holanda), del 17 al 20 d’abril.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari