La sortida comptarà amb uns 250 inscrits

El CEAV organitza la iniciativa per segon any consecutiu

Unes 200 persones participaran aquest diumenge  a la segona edició de la Caminada Popular Vila de Montcada, organitzada pel Centre Excursionista Alpí Vallesà (CEAV) per diferents espais del Parc de la Serralada de Marina. Els participants podran escollir entre dos itineraris que sortiran i arribaran al mateix punt, la plaça Lluís Companys (8h), però amb recorreguts diferents. L’itinerari més curt, de 12 km i 3 hores de durada, passarà per la Torre dels Frares, l’ermita de Sant Onofre, el Collet de la Vallençana, St. Pere de Reixac i el Turó de Mòia. El més llarg, de 18 km i 4 hores de durada, coincidirà amb l’altre fins al collet de Vallençana, però en aquest punt, seguirà per la Font de l’Amigo, la Conreria, la Coscollada de l’Amigo, el jaciment ibèric Les Maleses, Sant Pere de Reixac i Turó de Mòia.

 

El mateix dia de la caminada encara es poden fer inscripcions, sempre que quedin places, a un preu de 9 euros. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament, l’ADF, Amics de Reixac i Protecció Civil, a més del patrocini de diferents empreses de Montcada i Reixac.

 

D’altra banda, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) posa a disposició dels participants els serveis situats a l’escola El Turó, al carrer Montiu, 18, situat molt a prop del punt on començarà la caminada.

Deixa un comentari