La UB MiR celebra el seu desè aniversari posant en valor la feina feta i el suport de l’afició

El club de bàsquet va inaugurar el programa aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet

Els 14 equips de la UB MiR es van fer una fotografia per al record en la celebració del desè aniversari
Berta Barcons

La UB MiR va inaugurar el passat diumenge la celebració del seu desè aniversari amb la presentació de tots els equips de l’entitat davant l’afició en un acte al pavelló Miquel Poblet abans del partit que van enfrontar el primer equip contra el Blanes, que va acabar amb victòria local per 75-72. L’esdeveniment també va tenir una vessant solidària amb l’organització, juntament amb l’entitat Tropezando con suerte, d’una recollida d’aliments per als damnificats del terratrèmol de Síria.

Els 14 equips que conformen actualment el club van ser rebuts a la pista per un passadís humà, mentre eren anunciats per la megafonia i rebien l’escalf del públic que omplia la grada. Cada participant lluïa una samarreta commemorativa amb l’eslogan “Fem 10 anys! 2013-2023”. També es va fer un petit homenatge a l’ex-jugador del primer equip Marc Jané, que va deixar la competició esportiva la temporada passada.

Parlaments

“Aquests 10 anys del club són el resultat de molta feina, molts valors afegits i molta gent treballant. És molt important que a una ciutat com Montcada tinguem un bàsquet de qualitat que, a més d’ensenyar esport, transmeti cultura i uns valors socials”, va destacar el president de la UB MiR, Carles Vilalta, qui va demanar “un fort aplaudiment per a tota l’afició, en especial als pares i mares i tots els col·laboradors que ho feu possible”.

Aquests 10 anys del club són el resultat de molta feina, molts valors afegits i molta gent treballant. És molt important que a una ciutat com Montcada tinguem un bàsquet de qualitat que, a més d’ensenyar esport, transmeti cultura i uns valors socials

Carles Vilalta, president de la UB MiR

En representació de l’Ajuntament, hi va assistir el primer tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament, Jordi Sánchez (ERC), qui va felicitar el club recordant que “Montcada és un poble que necessita cohesió territorial, però també social, de barris, fer xarxa, fer associacionisme, fer equip i formar en valors què és el que feu vosaltres”.

Montcada és un poble que necessita cohesió territorial, però també social, de barris, fer xarxa, fer associacionisme, fer equip i formar en valors què és el que feu vosaltres

Jordi Sánchez, primer tinent d’alcaldessa
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari