La UB MiR encadena la tercera victòria consecutiva

L’equip montcadenc guanya el CB Parets per 77-57 en un partit dedicat a la lluita contra el càncer de mama

Imatge d'un jugador de la UB MiR disputant una pilota en el partit contra el Sant Celoni
Sílvia Alquézar

L’UB Mir obté el triomf davant el CB Parets en un partit disputat on els montcadencs van saber superar les emboscades de l’equip rival i van aconseguir recuperar l’avantatge de la que havien disposat a l’inici del partit. Als de Joaquim Sánchez, tècnic de l’UB Mir, els va costar agafar el ritme, tot i marxar al descans amb 12 punts d’avantatge. Malgrat tot, al començament del tercer quart, l’equip rival va plantar cara i va aconseguir igualar el resultat. Això va provocar la reacció immediata en l’equip montcadenc que, ja en l’últim quart, va tornar-se a avançar al marcador i va aconseguir ampliar la diferència de punts per sentenciar el partit.

L’UB Mir afronta la pròxima jornada contra La Garriga, un rival complicat, davant del qual intentarà sumar la quarta victòria consecutiva de lliga.

 

Jornada benèfica

El conjunt montcadenc va donar suport a la lluita contra el càncer de mama amb motiu de Dia Internacional contra la malaltia. L’entitat va donar 5 euros a la secció local de l’AEECC, per cada triple que el conjunt local va aconseguir, que van ser 10. A més també van sumar els 6 triples que van fer els participants del públic en el concurs que es va celebrar a la mitja part.

 

Seccions:

Deixa un comentari