La UB MiR fa els deures guanyant el Casal Vilafranca per 61 a 49

L’equip blau encara no sap si pujarà a Primera Catalana, ja que l’altre partit del play-off entre el Gaudí i l’Argentona es va suspendre

La UB MiR es va acomiadar de la seva afició amb la incògnita de si pujarà a Primera Catalana
Raül Rivas

La UB MiR ha fet els deures, guanyant aquest diumenge el Casal Vilafranca en la darrera jornada per 61 a 49, però encara no sap si ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana, ja que es va suspendre l’altre partit del play-off entre el Gaudí i l’Argentona. La Federació Catalana ha de determinar una nova data per disputar aquest partit. Per quedar campió de grup i pujar de categoria, al club local li interessa que guanyi el Gaudí, tot i que ha de ser de menys de 10 punts. Els montcadencs són els líders provisionals del grup 5, amb 10 punts, mentre que l’Argentona és segon amb 9 i el Gaudí, tercer amb 8.

La UB MiR va controlar el partit amb avantatges còmodes, tot que al tercer quart el rival va reaccionar, fent perillar la victòria local. «Teníem el partit controlat, amb un avantatge de 22 punts, però ens hem complicat la vida. El Vilafranca es va posar a 6 punts a falta de dos minuts, tot i que vam capgirar la situació amb un altre parcial de 6 punts que ens ha donat el triomf», ha manifestat l’entrenador de la UB MiR, Joaquim Sánchez. El màxim encistellador del partit va ser Daniel Santamaría, amb 14 punts.