La UB MiR manté el pols contra el Minguella B fins a l’últim quart

Els montcadencs van acabar perdent per 70 a 79

La UB MiR ha baixat fins a la quarta posició, amb quatre victòries i tres derrotes
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El sènior masculí A de la UB MiR no va poder puntuar aquest diumenge a casa davant de l’AE Minguella B malgrat jugar un partit d’alta intensitat. El matx va arribar als descans amb empat a 22 i els montcadencs van fer un parcial de 18 a 17 al tercer quart. La igualtat es va desfer a l’últim quart, quan els rivals es van imposar amb claretat amb un parcial d’11 a 22 que els va donar la victòria.

Tant el Minguella com el rival de la propera jornada, les Franqueses són equips de la part alta de la classificació i estem millorant amb certs detalls però necessitem fer una passa endavant”, ha dit el tècnic dels montcadencs, Joaquim Sánchez.