La UD Santa María A paga cara la seva joventut en la visita al Sant Quirze B (4-1)

El nou tècnic, Dani Busquets, opina que la plantilla ha d’agafar experiència a la categoria amateur

Dani Busquets compaginarà aquesta temporada les tasques d'entrenador del Santa María A i la coordinació del FB Montcada
Raül Rivas
Dani Busquets s'ha fet càrrec del primer equip de la UD Santa María

La UD Santa María A ha començat la lliga al grup 14 de Tercera Catalana amb una derrota al camp del Sant Quirze B per 4-1. Els locals es van avançar en el marcador amb dos gols al minut 7 i 19, però el conjunt de Terra Nostra va reduir diferències amb un gol d’Oriol Repiso, al 28. Abans del descans, el Sant Quirze va tornar a marcar al 37 i, a les acaballes del matx, al minut 80, va fer el definitiu 4-1.

En opinió del tècnic Dani Busquets, que ha agafat les regnes de l’equip aquesta temporada, el primer gol del Sant Quirze va ser una errada defensiva i en el segon l’àrbitre no va xiular clar fora de joc. "Després del 2-1, el partit es converteix en nostre, però un malentès a la nostra defensa suposa el seu tercer gol. En la recta final, trec dos defenses per atacar amb superioritat a dalt i ens marquen l’últim", ha comentat l’entrenador.

Respecte a la plantilla, renovada pràcticament en la seva totalitat amb jugadors molt joves tot just sortits de la categoria juvenil, Busquets considera que han d’agafar experiència a la categoria amateur. "Som molt novells i això es va notar al camp. Si anem amb aquesta actitud a camps de Sabadell més complicats, estem perduts. Són nois molt joves que han d’aprendre a reaccionar", ha indicat el tècnic.