La UD Santa María perd contra La Romànica (2-3) amb un home menys a la segona part

El club de Terra Nostra ha criticat l’actuació arbitral

L'àrbitre del partit treient una de les cinc targetes grogues que va treure contra els locals. En rivals en van rebre un total de sis
Laura Grau

La UD Santa María va perdre 2 a 3 contra La Romànica en un matx marcat per les amonestacions –5 grogues i una vermella per als locals i 6 grogues per als visitants. Els homes de Dani Busquets van jugar tota la segona part amb un home menys per l’expulsió directa de Sergi Rodríguez al minut 44, després d’una entrada que l’àrbitre va considerar perillosa.

Els montcadencs sempre van anar per darrera en el marcador, tot i que van ser capaços d’empatar en dues ocasions. Al minut 50, amb gol d’Ackon i al 63, obra de Reche. L’alegria, però, els va durar poc perquè al 67 el conjunt visitant va marcar el 2 a 3 definitiu.

L’entrenador del Santa María opina que el marcador no fa justícia al que es va veure al camp i que el seu equip va ser superior. "Ens va expulsar un jugador per una entrada que va ser normal i ens van xiular un penalti en contra per una falta que es va produir fora de l’àrea", ha lamentat Busquets, molt crític amb l’actuació arbitral. El tècnic, que no va poder seure a la banqueta en compliment d’una sanció, també ha reconegut que el seu equip va tenir diverses ocasions de gol, sobretot a la primera part, però que no les va saber aprofitar. Després d'aquesta derrota el Santa María baixa a la setena posició i la setmana vinent tornarà a jugar contra un rival directe, el Marina-Can Gambús, el vuitè classificat.