La UD Santa Maria s’estrena a casa amb una victòria contra el Cercle Sabadellès (1-0)

L’equip de Dani Busquets suma tres punts i encara el proper partit amb ‘més tranquil·litat’

Partit de la UD Santa María contra el Cercle Sabadellès
Mario Azañedo

La UE Santa María, que juga a Tercera Catalana, va debutar a casa amb una victòria per 1-0 contra el Cercle Sabadellès. L'entrenador, Dani Busquets, s'ha mostrat satisfet del rendiment dels jugadors, tot i lamentar les dues ocasions de gol perdudes a la primera part. El gol de la segona part, resultat d'una hàbil jugada d'estratègia, va eliminar el mal sabor de boca i va permetre segellar el marcador. "Els 3 punts en venen molt bé per situar-nos més amunt a la classificació i afrontar el pròxim partit amb major tranquil·litat", ha afegit Busquets.