La UD Santa María treu un empat contra el Sant Adrià en un matx que acaba amb aldarulls

El FB Montcada perd contra l’Olímpic Can Fatjó per 3-0

La plantilla de la UD Santa María va lamentar la duresa del joc del Sant Adrià al partit de la primera volta a l'estadi de la Ferreria
Raül Rivas

La UD Santa María va empatar a un gol contra el Sant Adrià, el líder del grup 13 de Tercera Catalana. Els dos gols van arribar en el temps de descompte. El rival, que va jugar bona part del segon temps amb dos homes menys per l’expulsió de dos jugadors, es va avançar en transformar un clar penal i els montcadencs van igualar el marcador amb un gol de Francis Ackon a les acaballes. “El partit va ser molt disputat. No vam sabem guanyar amb superioritat numèrica”, es lamenta el tècnic, Andoni Ortolà.

El partit va ser molt disputat. No vam sabem guanyar amb superioritat numèrica

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Aldarulls

En acabar el partit, es van produir aldarulls amb la invasió del terreny de joc per part d’aficionats del conjunt visitant. Segons fonts del Santa María, diversos components de la seva plantilla van ser agredits i quatre d’ells van haver de ser traslladats a l’hospital amb contusions i cops. També durant el matx, el jugador local Marcos Delgado va haver d’abandonar la gespa amb un trencament de la paret nasal.

Marcos Delgado va haver de deixar el terreny de joc per un trencament de la paret nasal
Raül Rivas

Després d’aquesta jornada, el Santa María s’ha situat a la vuitena posició, amb 15 punts. El proper dissabte, visitarà el camp del Bon Pastor, catorzè amb 12 punts.

Segona femenina

El FB Montcada va perdre contra l’Olímpic Can Fatjó per 3-0 en una primera part igualada que va acabar amb un mínim avantatge local. “Vam aguantar bé el primer temps, però a la represa ens vam enfonsar. Ens costa tenir gol, és un aspecte que hem de millorar”, ha indicat la capitana, Andrea Alcalà.

Vam aguantar bé el primer temps, però a la represa ens vam enfonsar. Ens costa tenir gol, és un aspecte que hem de millorar

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada

El FB Montcada es troba a la novena posisió, amb 7 punts. L’equip jugarà el darrer matx del 2022 el pròxim diumenge contra el Badia (18h), al camp de Can Sant Joan.

Seccions:

Deixa un comentari